Mivel támogatja az EXANDAIR a kivitelezők munkáját?

Kivitelezők támogatása

Napjainkban az építőipar legnagyobb kihívása, hogy egyre kevesebb minőségi szakember áll rendelkezésre, ezért mindenki örül annak, ha olyan műszaki megoldást talál a piacon, amely egyszerű, gyors és viszonylagosan nélkülözi a szakképzett munkaerőt, azaz meggyorsítja a kivitelezők munkáját. Az EXANDAIR textil légcsatorna rendszerei pont erre jelentenek megoldást.

Az EXANDAIR textil légcsatorna rendszerei gyorsan, könnyedén telepíthetők, és már egy pici műszaki affinitással rendelkező kivitelező is egyszerűen fel tudja szerelni, elő tudja készíteni. 

Ezzel szemben egy klasszikus fém légcsatornarendszer sokkal több szakmaiságot, mérési pontosságot követel meg, hogy a tartás megfelelő legyen, az adott idomok úgy csatlakozzanak egymáshoz, hogy minden tökéletesen működjön. Amivel tehát a kivitelezők munkáját az EXANDAIR segíteni tudja, az a következőképp foglalható össze.

.

Gyorsan és egyszerűen telepíthető textil légcsatorna rendszerek

  • Az EXANDAIR textil légcsatorna rendszerek telepítése negyedannyi időt vesz igénybe, mint a klasszikus légcsatorna-hálózatok kiépítése. Ennek 75 százalékát a sodrony- és sínrendszer felrakása, pontos kimérése jelenti, a textil légcsatorna felhelyezése pedig pillanatok alatt megtörténik. A textil légcsatorna csúszkáit ugyanis csak bele kell húzni a sínbe, éppen úgy, mint amikor otthon a függönyt felhúzzuk a karnisra. Ezzel az egyszerű telepítéssel rengeteg időt meg tudnak spórolni a kivitelezők.
  • Gyártóként az EXANDAIR a megrendelést követően a tartószerkezetet rögtön biztosítani tudja, ami azért nagyon előnyös, mert a szerelő csapat azonnal elkezdhetik a telepítést. A textil légcsatornát elegendő csak a kivitelezés, projekt végén felhelyezni, ennek köszönhetően pedig a textil légcsatorna nem koszolódik össze és még véletlenül sem sérül meg a beüzemelés előtt. 

.

.

További területek, ahol az EXANDAIR segíti a kivitelezők munkáját

  • A telephelyünkön külön oktatást, gyakorlási lehetőséget is biztosítunk arra vonatkozóan, hogy melyek azok a trükkök, alapfogások, amelyekkel a telepítés valóban nagyon egyszerű lesz.
  • Pótoljuk a szerelőanyagot is. Ha valamilyen oknál fogva eltűnik vagy kevésnek bizonyul a szerelőanyag, azonnal tudjuk pótolni, sőt, ha kell, ki is tudjuk postázni.
  • Könnyen értelmezhető, jól átlátható szerelési útmutatót is adunk a textil légcsatorna rendszereinkhez.
  • Videókon is bemutatjuk a szerelés menetét.

.

Az EXANDAIR tehát ezzel a megoldással egyszerűsíti és felgyorsítja a kivitelezők munkáját, ami a mai helyzetben, amikor mindenki szakember- és időhiányban szenved, hatalmas segítség.

Nézd meg a többi  esettanulmányunkat is, amelyekből megismerheted a textil légcsatorna rendszerek további előnyeit, számtalan alkalmazási területét. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha neked is segíthetünk. Kövess bennünket Facebook-oldalunkon is, ahol azonnal értesülhetsz újdonságainkról. 

Tarts velünk, legyél naprakész, segítünk bevált ötletekkel, megoldásokkal segíteni Neked!