Rólunk

Azon dolgozunk, hogy saját gyártású EXANDAIR textil légcsatornáinkkal partnereink jobb levegőjű munkahelyeket, jobb munkakörülmények tudjanak kialakítani maguknak. Ismerj meg minket közelebbről és azt, hogyan lett szenvedélyünk a textil légcsatorna.

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk
Rólunk

Hogyan segítünk minden lépésben?

Az EXANDAIR textil légcsatorna gyártójaként több mint tíz évre visszatekintően rendelkezünk tapasztalatokkal a hűtés-fűtés területén, legyen szó ipari vagy lakossági területről. Olyan tervezői és gyártói eszköz háttérrel rendelkezünk, amivel minden igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani a megrendelőink részére. 
 

A textil légcsatornák egyedi felmérés alapján kerülnek gyártásra különböző alakban, színben és tűzállósági osztályban, a megrendelőink igénye szerinti függesztéssel, törekedve az optimális megoldásra.

A munkakörnyezet kialakításakor a megfelelő hőmérséklet és légeloszlás megteremtése kardinális fontosságú. Egy rosszul kialakított rendszer huzathatással, egyenetlen légeloszlással járhat, melynek negatív hatását hosszabb távon kénytelen aztán a beruházó elviselni. Éppen ezért a kiválasztás és tervezés kulcsfontosságú a döntési folyamatban.

Rólunk

Küldetésünk és szenvedélyünk

Szenvedélyesen hiszünk a textil légcsatornákban, mert számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos rendszerekhez képest (ezekről bővebben itt).

Ezért minden mérnöki tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal a Budapesti Műszaki Egyetemmel karöltve azon dolgozunk, hogy saját gyártású EXANDAIR textil légcsatornáinkkal partnereink jobb levegőjű munkahelyeket, jobb munkakörülmények tudjanak kialakítani maguknak.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyakorlati tapasztalatainkat beépítésük a mindennapokba, ezért EXANDAIR textil légcsatornáinkat saját kutatás-fejlesztési részlegünkön folyamatosan tökéletesítjük és továbbgondoljuk.

Legyen a Te munkahelyed/csarnokod is huzatmentes!

"Legyen a Te munkahelyed / csarnokod is huzatmentes! "
Képgaléria

Nyerj bepillantást a dolgos mindennapjainkba

Célunk a minőségi munkakörnyezet megteremtése. Minden tudásunkkal és szakértelmünkkel azon dolgozunk, hogy maradandó értéket teremtsünk ügyfeleinknek – nap mint nap. Ez a szenvedélyünk és ezért tudunk egy csapatként egy irányba dolgozni.

Visszatekintés

Tekintsd meg történetünket, hogyan tettük meg utunkat a megalakulástól egy 19 fős lelkes csapatig

2007
Megalakult az Alexander Engineering Kft.
Megalakult az Alexander Engineering Kft., ami a Manageering és Mérnökoázis márkáink elődje. Kezdetben hazai és külföldi termelő gyárak gépészeti projektjeinek vezetésével, koordinációjával és előkészületével foglalkoztunk.
2007
2012
Elindult a márka elődje
Elindítottuk az EXANDAIR márka elődjét: gépészeti kivitelezői tevékenységet folytattunk a technológiai elszívások és ipari HVAC területén.
2012
2013
Bővültek tevékenységeink
Megalakult a PSG Power & Controls: tevékenységünket bővítettük a gépészeti rendszerekhez tartozó villamos és automatika tervezéssel, kivitelezéssel.
2013
2015
EXANDAIR textil légcsatorna forgalmazása
Megkezdtük az EXANDAIR márkájú textil légcsatornáink forgalmazását.
2015
2016
Pólus irodaház
Márkáinkat és szolgáltatásainkat a DAAL GROUP-ban egyesítettük. Megnyitottuk 9 főt foglalkoztató irodánkat a Pólus Irodaházban.
2016
2017
Saját gyártóüzem
Elkezdtük a saját gyártású textil légcsatorna üzem alapjait összerakni, illetve a BME Áramlástan Tanszékkel megkezdtük egyedi szoftverünk fejlesztését.
2017
2018
Nagytarcsai főhadiszállásunk
Megnyitottuk új, 650 m2-es főhadiszállásunkat Nagytarcsán, ahol egy helyen tudjuk kezelni a mérnökirodai, gyártási és raktározási feladatokat.
2018
2019
Megújultunk
Megújultunk az online térben: a modern követelményeknek megfelelő oldalunk segítségével hatékonyabban kommunikálhatunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel, mint valaha. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk keretein belül immár 19 szakember dolgozik ügyfeleink elégedettségéért - minden egyes nap.
2019

Ők már tapasztalták az EXANDAIR textil légcsatorna előnyeit:

Akik jó szívvel ajánlanak minket

Tarts velünk, legyél naprakész, segítünk bevált ötletekkel, megoldásokkal segíteni Neked!