Rólunk

Az EXANDAIR textil légcsatorna gyártójaként több mint tíz évre visszatekintően rendelkezünk tapasztalatokkal a hűtés-fűtés területén, legyen szó ipari vagy lakossági területről.

Olyan tervezői és gyártói eszköz háttérrel rendelkezünk, amivel minden igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani a megrendelőink részére.

A textil légcsatornák egyedi felmérés alapján kerülnek gyártásra különböző alakban, színben és tűzállósági osztályban, a megrendelőink igénye szerinti függesztéssel, törekedve az optimális megoldásra.

A mi huzatmentes légcsatornánk

Küldetésünk

A munkakörnyezet kialakításakor a megfelelő hőmérséklet és légeloszlás megteremtése kardinális fontosságú. Egy rosszul kialakított rendszer huzathatással, egyenetlen légeloszlással járhat, melynek negatív hatását hosszabb távon kénytelen aztán a beruházó elviselni. Éppen ezért a kiválasztás és tervezés kulcsfontosságú a döntési folyamatban.

Szenvedélyesen hiszünk a textil légcsatornákban, mert számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos rendszerekhez képest (ezekről bővebben itt). Ezért minden mérnöki tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal a Budapesti Műszaki Egyetemmel karöltve azon dolgozunk, hogy saját gyártású EXANDAIR textil légcsatornáinkkal partnereink jobb levegőjű munkahelyeket, jobb munkakörülmények tudjanak kialakítani maguknak.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyakorlati tapasztalatainkat beépítésük a mindennapokba, ezért EXANDAIR textil légcsatornáinkat saját kutatás-fejlesztési részlegünkön folyamatosan tökéletesítjük és továbbgondoljuk.

Legyen a Te munkahelyed/csarnokod is huzatmentes!

Kuldetes

Célunk a minőségi munkakörnyezet megteremtése

Bepillantást nyerhetsz dolgos mindennapjainkba, amikor is minden tudásunkkal és szakértelmünkkel azon dolgozunk, hogy maradandó értéket teremtsünk ügyfeleinknek – nap mint nap.

Történetünk

Megalakult az Alexander Engineering Kft., ami a Manageering és Mérnökoázis márkáink elődje. Kezdetben hazai és külföldi termelő gyárak gépészeti projektjeinek vezetésével, koordinációjával és előkészületével foglalkoztunk.

Elindítottuk az EXANDAIR márka elődjét: gépészeti kivitelezői tevékenységet folytattunk a technológiai elszívások és ipari HVAC területén.

Megalakult a PSG Power & Controls: tevékenységünket bővítettük a gépészeti rendszerekhez tartozó villamos és automatika tervezéssel, kivitelezéssel.

Megkezdtük az EXANDAIR márkájú textil légcsatornáink forgalmazását.

Márkáinkat és szolgáltatásainkat a DAAL GROUP-ban egyesítettük. Megnyitottuk 9 főt foglalkoztató irodánkat a Pólus Irodaházban.

Elkezdtük a saját gyártású textil légcsatorna üzem alapjait összerakni, illetve a BME Áramlástan Tanszékkel megkezdtük egyedi szoftverünk fejlesztését.

Megnyitottuk új, 650 m2-es főhadiszállásunkat Nagytarcsán, ahol egy helyen tudjuk kezelni a mérnökirodai, gyártási és raktározási feladatokat.

Megújultunk az online térben: a modern követelményeknek megfelelő oldalunk segítségével hatékonyabban kommunikálhatunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel, mint valaha. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk keretein belül immár 19 szakember dolgozik ügyfeleink elégedettségéért - minden egyes nap.

Ezért éri meg Neked jobban,
mint a hagyományos légtechnika

10

év textil légcsatorna tervezési, telepítési tapasztalat

100,000

m2-nyi kivitelezett légcsatorna

80

elégedett ügyfél

Akik az EXANDAIR-t választottak