Segédletek - Töltsd le és tudj meg mindent az EXANDAIR textil légcsatornáról közérthetően

Belsőépítészek, tervezők, kivitelezők, beruházók, üzemeltetők és beszerzők figyelem! Itt megtalálsz minden szakmai és összegző információt az EXANDAIR textil légcsatornával kapcsolatban, amire szükséged van. Tekintsd át a témákat és töltsd le a segédletet, amire szükséged van!

Tájékoztató

Tájékoztató

Milyen előnyei vannak a textil légcsatorna rendszereknek? Hogyan működik? Miért költséghatékonyabb más rendszereknél? Hogyan támogatja az esztétikus megjelenést?

Letöltöm a tájékoztatót

Kisokos

Kisokos

Mit tegyek, ha leáll a rendszer? Hogyan kell karbantartani? Külön szakember kell a szereléshez? Elszívásra is használható? Szükséges a beszabályozása? Milyen mértékben lehet az igényeimre szabni?

Letöltöm a kisokost

Felmérési
napló

Felmérési napló

Könnyedén fel tudod mérni, hogy mi az, amit az egyedi igényeidre kell szabni. Segítségével az árajánlat bekérését is egyszerűbben előkészítheted.

Letöltöm a naplót

Tervezési
segédlet

Tervezési segédlet

Pontos képet kapsz a textil légcsatornák működési elvéről. Választ kapsz összes kérdésedre a hagyományos és a textil légcsatorna közötti különbségeket illetően. Méretezési segédletet is találsz benne a kör, félkör és negyedkörös textil légcsatornákhoz.

Letöltöm a segédletet

Tájékoztató kivitelezőknek

Tájékoztató kivitelezőknek

Mik a textil légcsatornarendszer előnyei? Miben különbözik a hagyományos légtechnikától? Mely módokon rögzíthető?

Letöltöm

Tarts velünk, legyél naprakész, segítünk bevált ötletekkel, megoldásokkal segíteni Neked!