Egyedi igényekre szabott EXANDAIR textil légcsatornák – A vásárlás menete

A vásárlás menete

Ha pontosan tudod, hogy milyen textil légcsatorna rendszerre van szükséged, akkor is olvasd el az alábbiakat, mert így időt spórolhatsz magadnak a megrendelés során. Ha viszont még nem látod át, milyen megoldás lenne számodra a legjobb, görgess lejjebb, majd térj vissza cikkünk elejére. 

.

A vásárlás menete

Ahhoz tehát, hogy biztosan a neked, illetve a céged munkakörnyezetének leginkább megfelelő textil légcsatorna rendszert állíthassuk elő, a következő folyamatot kell ismered.

  1. Amikor megkeresel bennünket, először egy felmérési naplót küldünk ki neked. Ez azért fontos, mert itt tudod beírni a pontos igényeidet, a paramétereket, mi pedig így tudunk neked majd korrekt árajánlatot összeállítani.
  2. Miután visszaküldted nekünk a felmérési naplót, végzünk egy előkalkulációt, abból pedig készítünk egy árajánlatot, amely minden műszaki, kereskedelmi és szállítási kondíciót tartalmaz.
  3. Ha tetszik az árajánlatunk, jóváhagyással jelzed felénk és meg is rendelheted a terméket.
  4. Ekkor kezdődik részünkre a tervezési folyamat, amelynek egyik lépéseként kapsz tőlünk egy áramlási képet. Ebből láthatod, hogyan szabtuk személyre a textil légcsatornát, milyen perforációkat terveztünk, azaz hogyan biztosítjuk a megfelelő légáramlást és huzatmentességet a te környezetedben.
  5. Ha ezt az áramlási képet is jóváhagyod, elkezdődhet a gyártás.
  6. Szigorú gyártási folyamatok és előírások mentén dolgozunk, ezért minden textil légcsatornánk egy külön minőségi ellenőrzési folyamaton is végigmegy. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy valóban azt kaphasd meg, amit rendeltél.
  7. Ezek után becsomagoljuk, szállításra előkészítjük, kérés szerint pedig ki is szállítjuk a rendszert. természetesen személyes átvételre is lehetőséged van, ezt az együttműködésünk során jelezd nekünk.

.

A vásárlás menete tehát így zajlik, de ahhoz, hogy már az első pontnál se akadj meg, az alábbiakkal legyél tisztában.

.

Ezért rendelj EXANDAIR textil légcsatornát!

Az EXANDAIR textil légcsatorna rendszerei azért jó megoldás, mert 

  • általa a levegő eloszlása teljesen huzatmentes,
  •  textil könyökökkel és idomokkal komplett rendszer is kialakítható,
  • esztétikus, bármilyen környezetbe beilleszthető,
  • nagyon egyszerűen és könnyen tisztítható, ráadásul 10 év jótállásával,
  • gyorsabb és egyszerűbb telepítést tesz lehetővé a fém légcsatorna rendszereknél,
  •  magyar helyi gyártóként megrendelés után rögtön tudjuk adni a tartószerkezetet, hogy az ütemterved ne legyen veszélyben,
  •  akár 40%-kal olcsóbb, mint egy klasszikus fém légcsatorna rendszer,
  •  igény esetén tudjuk a csatornádat tesztelni a laborunkban.

.

textil

A textil légcsatorna alkalmazhatósága sokszínű – az irodáktól kezdve a nagyobb légterű helyiségekig. Még ipari körülmények között is, ahol esetleg nagyobb a porterhelés a technológiából fakadóan. Kiválóan bevethető például gyártósoroknál sori hűtésére, mivel alacsony légsebességű, hatékonyabb legeloszlást tesz lehetővé és könnyű vele teljesíteni a munkavédelmi előírásokat.

.

Mire figyelj a megrendelésnél?

A paraméterek megadásánál elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkorák az adott helyiségek, ahová a textil légcsatornát megvásárolod, illetve mit lehet tudni a mögöttes légszállító rendszerek (pl:  légkezelő, fan-coil, légcsatornázható klíma, ventilátor, meglévő légcsatorna) tulajdonságairól. A textil légcsatornák megfelelő működéséhez ugyanis elengedhetetlen a megfelelő átmérő, magasság és perforáció megválasztása. Tervezési segédletünk többek között ebben is segítséget nyújt. Légcsatorna rendszereink bizonyos műszaki keretek megtartásával rugalmasan változtathatók, mind perforáció nagysága, iránya és alakja, átmérő, telepítési magasság oldalról, a színekről nem is beszélve. 

Tisztáznunk kell majd azt is, hogy milyen feladatot fog ellátni a textil légcsatorna, azaz hűtéshez, fűtéshez vagy mindkettőhöz igénybe kívánod venni, ahogyan az is megkerülhetetlen kérdés a te szempontodból, hogy hogyan lehet a rendszereinket szállítani és szakszerűen karbantartani.

.

A textil légcsatorna rendszerek szállítása

A szállítás mikéntje nagyban függ a választott rendszer tulajdonságától. A sínes felfüggesztéssel szállított csatornáinknál egy profil hosszúsága 3 méter, a szerelékeket pedig külön dobozba csomagoljuk. A szerelékek elférnek egy 60×60×60 centiméteres dobozban, míg a csatornákat rendszerint 80X60X50 centiméteres dobozokba csomagoljuk. Ahogyan fent is írtuk, az árajánlatunk tartalmazza szállítási kondíciókat is, így megrendelés után pontos, tételes listát készítünk még az átvétel előtt a csomagolásokról. Igény esetén cégünk helyszínre szállítást is vállal.  

Ha további kérdéseid is lennének, javasoljuk, hogy nézd meg segédleteinket, ahol a kisokostól kezdve a tervezési segédletig mindent megtalálsz.

Nézd meg esettanulmányainkat is, amelyekből megismerheted a textil légcsatorna rendszerek további előnyeit, számtalan alkalmazási területét, és vedd fel velünk a kapcsolatot. Kövess bennünket Facebook-oldalunkon is, ahol azonnal értesülhetsz újdonságainkról. 

Ne feledd! Az EXANDAIR rendszerei a fémes megoldásokkal szemben könnyebben és gyorsabban szerelhetőek és tisztíthatók, egyedi design igényeket figyelembe véve gyárthatóak (pl: cégarculat színére, logóztatva) , esztétikus megjelenést biztosítanak, valamint nem utolsó sorban rendkívül kedvező a bekerülési költségük. Várjuk hívásodat!

Tarts velünk, legyél naprakész, segítünk bevált ötletekkel, megoldásokkal segíteni Neked!