Trendi, minőségi, mégis olcsó – a 21. század innovációja a textil légcsatorna

textil légcsatorna

Valószínűleg ez az utolsó, ami a légcsatornákról eszünkbe jut, pedig egyáltalán nem mindegy, hogy egy ormótlan csővel vagy akár egy világítós, többfunkciós, színes textil légcsatornával biztosítjuk a légáramlást a létesítményeinkben. Nem beszélve arról, hogy a textil légcsatornák kérhetők a saját márkád színeiben is, kérheted rá a céged logóját, ráadásul sokkal olcsóbbak, mint a fém légcsatornák.  

Nyugat-Európában szinte mindenhol láthatunk textil légcsatornákat. Mivel az emberek ott nagyon nyitottak az újdonságok iránt, teljesen természetes, hogy a cégek ma már a könnyen felszerelhető, gyorsan tisztítható, változatos színvilágú, sőt akár multifunkcionális (világít és befúj) textil légcsatornákkal biztosítják a megfelelő levegőt, klímát a helyiségekben. Az EXANDAIR termékeivel költséghatékonyan javíthatod a munkakörnyezetet műszaki és esztétikai oldalon egyaránt . 

Színes légcsatorna? Miért ne?

Élve az ismert szlogennel, te is színezd újra az irodáidat, csarnokaidat, létesítményeidet. A márkád fő színe a piros? Legyen ilyen a textil légcsatornád! De választhatsz sárga, zöld vagy kék színűt is! Szakíts a hagyományos szürke, fehér vagy fekete megoldásokkal. A színek jó hatással vannak az emberekre, ezáltal a munkavégzésükre is, és mégiscsak menő, ha a helyiségeid minden szeglete a vállalkozásod lényegét tükrözi, nem? Színekkel meg tudod törni az egyhangúságot és adsz magatoknak egy kis pluszt. 

Légcsatorna színes

Nemcsak trendi, hanem olcsó is

Szeretnél milliókat is spórolni? A napokban egy cégnek sikerült is ezt elérnie velünk. Nem volt nekik ugyanis mindegy, hogy a rendszerért 85 000 vagy 36 000  EUR-t kell-e fizetniük.  Igen, ennyivel olcsóbban jöttek ki azáltal, hogy bíztak az általunk kínált termékek minőségében. 

A fém, illetve textil légcsatornák funkcionalitásában ugyan nincs különbség, de az utóbbiak huzatmentessége sokkal megbízhatóbb, alatta sokkal jobban el lehet osztani a levegő mennyiséget (így nem fázunk a közelében a huzatmentesség miatt), és mindez töredék áron biztosítható. Miért? Erről ITT írtunk részletesen.

De van még valami, amit kevesen tudnak! A textil légcsatorna nem csak egyenes cső lehet. Ügyfeleink kérnek különböző elágazású rendszereket, sőt félkörben kanyarodót is kupolában. Legutóbb egy medence fölé épp ilyet terveztünk meg.

Ráadásul vannak olyan termékeink is, amelyek amellett, hogy tökéletesen működnek, világítanak is, hangulatfényükkel extrán feldobva a hangulatot. Erről itt mutatunk is egy videót.

Mitől egyedi a textil légcsatorna?

Magyarországon az EXANDAIR az egyetlen textil légcsatorna gyártásával foglalkozó cég, amely a kutatás-fejlesztésbe is sokat fektet. A Budapesti Műszaki Egyetemmel együttműködve kutatás-fejlesztési laborunkban folyamatosan dolgozunk a legújabb innovációs megoldásokon, és itt történnek az esetleges módosítások, tesztelések is. 

Legutóbb például megfüstölt légbefúvással mutattuk be az egyik ügyfelünknek, hogyan oszlatja el termékünk a levegőt, és hogyan lehet a levegő egyenletes eloszlását a perforációk variációival módosítani. Partnereinknek lehetőséget tudunk biztosítani, hogy tesztjeink segítségével könnyebben  megbizonyosodhassanak a megfelelő perforációval kapcsolatban, ezért laborunk nyitva áll a  megrendelőink előtt igény esetén.

perforáció_légcsatorna

Szakértelem, rugalmasság, innováció

Az EXANDAIR termékeit minden helyszínre egyedileg tervezzük meg, hiszen mindenhová más mennyiségű, irányú levegőt kell befújni, ennek megfelelően pedig más perforálásra lehet szükség. Az sem utolsó szempont, hogy a téli-nyári időszakok közötti különbségekre is tudni kell reagálni. 

Nyáron hűteni,  télen meg fűteni kell. Erre fejlesztettük ki a téli-nyári üzemmód átváltos csatornánkat, ami 2 in 1 rendszer.  Nekünk erre is van megoldásunk.

Éppen ezért textil légcsatornáink nem konfekció termékek, nem sorozatgyártásban készülnek, hanem az ügyfeleink igényeire szabva. Ez nagyfokú rugalmasságot követel meg tőlünk, ahogyan előre gondolkodást is. Ennek érdekében sínrendszereinket, a tartókat és egyéb kiegészítőket már hamarabb is el lehet vinni és felszerelni az adott terekbe, ezalatt az idő alatt pedig mi legyártjuk  a textil légcsatorna rendszert. Mert tudjuk, hogy az idő is pénz. 

Nézd meg esettanulmányainkat, amelyekből megismerheted a textil légcsatorna rendszerek további előnyeit, számtalan alkalmazási területét, és vedd fel velünk a kapcsolatot. Kövess bennünket Facebook-oldalunkon is, ahol azonnal értesülhetsz újdonságainkról. 

Ne feledd! Az EXANDAIR rendszerei a fémes megoldásokkal szemben könnyebben és gyorsabban tisztíthatók, egyedi igényeket figyelembe véve rugalmasan alakíthatók, esztétikus megjelenést biztosítanak, valamint nem utolsó sorban rendkívül kedvező a bekerülési költségük mind az anyag, mind a telepítési oldalon egyaránt. Várjuk hívásodat.

Tarts velünk, legyél naprakész, segítünk bevált ötletekkel, megoldásokkal segíteni Neked!